Lokakuussa käynnistimme Hämeenlinnan seudulla työnhakukampanjan, joka huipentuu 23.1.2018 rekrytointitapahtumaan.
Tässä rekrytointitapahtumassa tosin roolit käännetään päälaelleen, sillä työnhakijat toimivat esittelijöinä tarjoten omaa osaamistaan työnantajille.


TYÖNANTAJA
Sinä olet Ammattilaiset Areenalla -rekrytapahtuman vieraana. Pääset tutustumaan Hämeenlinnan seudun osaavan työvoimaan, toimitiloihin ja yrityspalveluiden tarjontaan oman aikataulun mukaan. Tutustu tämän hetkisen osaajagalleriaan, katso työnantajan testimoniaali aikaisemmasta kampanjasta ja ilmoittaudu mukaan rekrytointitapahtumaan.

AIKA:
tiistai 23.1.2018 klo 12-16

PAIKKA:
Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas, Kehräämö
Paasikiventie 2
13200 Hämeenlinna

OHJELMA:
Ohjelma koostuu työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamisesta. Kuulemme myös lyhyitä haastatteluita ja nostoja myös paikallisilta kehittäjiltä, osaajilta ja työnantajilta.


TYÖNHAKIJA
Etkö yrityksistäsi huolimatta ole löytänyt työtä? Syyhyävätkö kätesi päästä hommiin? Tule mukaan Ammattilaiset Areenalla -työnhakukampanjaan. Kampanjassa tehdään töitä juuri sinun työllistymisesi eteen. Tavoitteena on kampanjan aikana ottaa satoja yrityskontakteja ja kaivaa esiin piilotyöpaikkoja työnhakijoille.

Osallistumalla kampanjaan
– kirkastat osaamistasi,
– kehität työnhakutaitojasi,
– saat oman osaamisprofiilisi verkkoon näkyviin työnantajille,
– pääset halutessasi kontaktoimaan kiinnostavia työnantajia sekä keskustelemaan heidän kanssa rennossa ilmapiirissä rekrytapahtuman aikana.

Aiemmissa toteutuksissa jopa 35% osallistujista työllistyi kampanjan aikana ja yli 90% koki työllistymismahdollisuuksiensa parantuneen.

Ilmoittaudu mukaan tässä.

Kampanjasta järjestämme työnhakijoille infotilaisuuden Hämeen TE-toimistolla (Saaristenkatu 3, Hämeenlinna) torstaina 7.12.2017 klo 10.30-11.00. Tervetuloa!

Kampanjaan liittyviä uutisia myös Facebookissa.

Aiemmissa Ammattilaiset Areenalla -kampanjoista jopa 35% osallistujista on työllistynyt kampanjan aikana ja yli 90% on kokenut työllistymismahdollisuuksiensa parantuneen.

 

Yhteystiedot

#ammattilaisetareenalla -hashtag somessa

Mikko Korpela
Business Arena / Crazy Town Oy
+358 400 499 242
mikko.korpela@businessarena.fi