Hämeenlinnan seudulla käynnistyy lokakuussa 2017 Ammattilaiset Areenalla -työnhakukampanja. Haemme nyt osaajia alueelta mukaan.Oletko alle 30-vuotias? Etkö yrityksistäsi huolimatta ole löytänyt työtä? Syyhyävätkö kätesi päästä hommiin? Käynnistämme Hämeenlinnan seudulla kampanjan, johon haetaan nyt mukaan aktiivisia työnhakijoita ja osaajia. Tavoitteena on kampanjan aikana ottaa satoja yrityskontakteja ja kaivaa esiin piilotyöpaikkoja työnhakijoille. Projekti huipentuu 19.12.2017 osallistujien itsensä järjestämään työnantajille suunnattuun rekrytointitapahtumaan, johon osallistuvat sekä työnantajat että työnhakijat. Tässä tapahtumassa tosin roolit käännetään päälaelleen, sillä työnhakijat toimivat esittelijöinä tarjoten omaa osaamistaan työnantajille.

Kampanjassa tehdään töitä juuri sinun työllistymisesi eteen. Aiemmissa toteutuksissa jopa 35% osallistujista työllistyi kampanjan aikana ja yli 90% koki työllistymismahdollisuuksiensa parantuneen.

Aiheesta järjestämme 2 infotilaisuutta. Jos haluat kuulla lisää, tule jompaankumpaan infotilaisuuteen:


– ensimmäinen tiistaina 24.10.2017 – Facebook tapahtumaan täältä
– toinen tiistaina 31.10.2017 – Facebook tapahtumaan täältäInfot järjestetään Verkatehtaalla Crazy Town Hämeenlinnan tiloissa (Viipurintie 4, Hämeenlinna) klo 10:30 alkaen. Voit ilmoittautua infotilaisuuteen myös Facebookissa. Infotilaisuuteen osallistuminen ei velvoita vielä mihinkään.

Mukaan kampanjaan valitaan max 80 henkilöä.


Aiemmissa Ammattilaiset Areenalla -kampanjoista jopa 35% osallistujista on työllistynyt kampanjan aikana ja yli 90% on kokenut työllistymismahdollisuuksiensa parantuneen.

 

Yhteystiedot

#ammattilaisetareenalla -hashtag somessa

Mikko Korpela
Business Arena / Crazy Town Oy
+358 400 499 242
mikko.korpela@businessarena.fi