Ammattilaiset Areenalla® on kuntamarkkinoinnin SM-palkittu nopean vastineen toimenpide äkillisiin irtisanomistilanteisiin ja työllistymisen vauhdittamiseksi.

Kampanja tuo yhteen työnhakijat ja heidän osaamisestaan kiinnostuneet työnantajat.

Kampanja huipentuu aina rekrytointitapahtumaan, josta tekee erikoisen se, että roolit käännetään 180 astetta – osaamistaan esittelevät työnhakijat ja työnantajat kutsutaan vieraiksi.


#ammattilaisetareenalla


MITEN KAMPANJA TOIMII?

STARTTI

Paikkakunnalla tapahtuu äkillinen irtisanominen tai vastaavasti työnhakuun halutaan vauhtia.

Ammattilaiset Areenalla -kampanja valitaan ratkaisukeinoksi.

VAIHE 1

Crazy Town Consulting tapaa paikalliset kehittäjätahot (kunta, TE-toimisto, kehittämisyhtiö) sekä sopii toteutuksesta ja roolijaosta.

Kootaan 30-80 työnhakijaa yhteen toteuttamaan kampanjaa kanssamme – ammattilaisten talkootiiminä.

VAIHE 2

Ammattilaiset valmennetaan tekemään Ammattilaiset Areenalla -rekrytointikampanja. Heidän osaamisensa tehdään näkyväksi.

Kampanjaan kutsutaan alueelta ja sen ulkopuolelta työnantajia, joita kiinnostaisi osaamisen hyödyntäminen.

Ammattilaiset vastaavat tapahtuman käytännön järjestelyistä yhdessä Business Arenan kanssa sekä osasta tapahtuman myyntityöstä.

Kampanjassa tehdään tarvittaessa yhteistyötä seudun sijoittumismyynnin kanssa palveluiden markkinoinnin edistämiseksi.

VAIHE 3


Henkilökohtaiseen yrityskontaktointiin perustuva myyntikampanja tuottaa satoja kontakteja paikallisiin ja ulkopuolisiin yrityksiin.

Kampanja huipentuu rekrytointitilaisuuteen, joka on käännetty perinteiseen verrattuna 180 astetta toisinpäin: tässä tilaisuudessa yritykset ovat vieraita, jotka tutustuvat ammattilaisiin.

Ammattilaiset tapaavat työnantajia, jotka vakuuttuvat heidän aktiivisesta otteestaan kampanjan toteuttajina.

HYÖDYT

Kunnalle /
TE-hallinnolle / Kehittäjälle

Työnantajalle


Työnhakijalle


Säästö

Pienennä työttömyydestä aiheutuvia kuluja

Säästö

Pienikin parannus työllisyydessä pienentää työttömyydestä aiheutuvia kuluja merkittävästi. Parhaissa kampanjoissa olemme päässeet yli 30% työllistymiseen työnhakijoiden osalta.

Aktiivisuus ja imago

Luo positiivista ja aktiivista mielikuvaa alueestasi

Aktiivisuus ja imago

Ammattilaiset Areenalla kampanjan avulla luodaan positiivista ja aktiivista mielikuvaa alueesta ja sen osaajista. Kampanjan aikana otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä +500 alueen yritykseen ja toimijaan sekä edistetään markkinointiviestinnällä sijoittumismyyntiä.

Mitattavaa ja tuloksellista toimintaa

Mittaa tuloksia

Mitattavaa ja tuloksellista toimintaa

Ammattilaiset Areenalla luo vaikuttavuutta jolla on erinomainen panos-tuotos suhde. Mittaamme tehtyä työtä digitaalisia työkaluja ja analytiikkaa hyödyntäen.

Vaivattomuus

Tutustu suureen määrään osaajia kerralla

Vaivattomuus

Työnantajien on Ammattilaiset Areenalla kampanjassa ja tapahtumassa helppo tutustua suureen määrään osaajia kerralla. Osaajagalleria ja tapahtumapäivä varmistavat oikean osaamisen löytymisen.

Nopeus

Säästä aikaa

Nopeus

Ammattilaiset Areenlla kampanjassa et käytä turhaan aikaasi seisomalla tyhjällä standilla. Säästät siis kallista aikaresurssia suhteessa perinteisiin rekrytapahtumiin. Kampanjaan osallistuvat työnhakijat ovat motivoituneita tekijöitä ja heihin voi tutustua ennakkoon verkossa.

Kasvun tuki

Keskustele paikallisten kehittäjien kanssa

Kasvun tuki

Sen lisäksi että Ammattilaiset Areenalla tuo yhteen aktiiviset työnhakijat ja heidän osaamisestaan kiinnostuneet työnantajat se tarjoaa myös “yhden luukun periaatteen” kytkemällä päivään paikallisen kehittämisosaamisen. Tapahtumasta löydät tietoa ja kehittäjiä joiden avulla helpotetaan osaamisen siirtoa ja pienennetään palkkaamisen riskejä.

Työllistymisen parantuminen

Vauhdita työnhakuasi

Työllistymisen parantuminen

Esimerkiksi yli 90% Iisalmen kampanjaan osallistuneista työnhakijoista koki työllistymismahdollisuuksiensa parantuneen Ammattilaiset Areenalla kampanjan ansiosta. Lisäksi yli 30% heistä työllistyi kampanjan aikana (8-10 viikkoa).

Osaamisen kirkastaminen

Kehitä työnhakutaitojasi

Osaamisen kirkastaminen

Osallistumalla Ammattilaiset Areenalla kirkastat omaa osaamistasi ja kehität työnhakutaitojasi. Tuotamme kaikista työnhakijoista osaamisprofiilin, jota markkinoidaan työnantajille.

Vertaistuki ja verkostoituminen

Tutustu muihin alasi osaajiin sekä työnantajiin

Vertaistuki ja verkostoituminen

Tutustut muihin alasi osaajiin ja saat hyviä vinkkejä osaamisesi esiin tuontiin. Pääset myös ottamaan halutessasi suoria kontakteja kiinnostaviin työnantajiin ja tapaamaan heitä tapahtumapäivänä epävirallisten tai virallisten keskusteluiden merkeissä.

Miten käynnistän kampanjan alueellani?


 

Ota yhteys Mikkoon, niin sovitaan esittelyaika.

Mikko Korpela
Crazy Town Oy 
+358 400 499 242
mikko.korpela@crazytown.fi