Ammattilaiset Areenalla infot ti 17.1. ja 26.1. klo 13 alkaen

Pirkanmaalla käynnistyy tammikuussa 2017 erilainen työnhakukampanja – Ammattilaiset Areenalla: Pirkanmaa. Haku mukaan on nyt auki.

Kampanjassa tehdään satoja yrityskontakteja ja kaivetaan esiin tutkan alla lymyäviä piilotyöpaikkoja. Liittymällä mukaan kampanjaan saat tietoosi nämä paikat ja myös työnantajat löytävät sinut! Kampanja markkinoi työnhakijoiden osaamista heidän puolestaan.

Ammattilaiset Areenalla huipentuu maaliskuussa 2017 järjestettävään rekrytointitapahtumaan, jossa kohtaavat sekä työnantajat että työnhakijat. Tässä tapahtumassa tosin roolit käännetään siten, että työnantajat ovat vieraita, jotka tutustuvat työnhakijoiden osaamiseen.

Aikaisemmin muualla järjestettyjen Ammattilaiset Areenalla -kampanjoiden työnhakijoista  97 % suosittelisi osallistumista muille! Lähes 90 %  työnhakijoista on kokenut työllistymismahdollisuuksiensa parantuneen kampanjan ansiosta. Jopa  35% kampanjaan osallistuneista on työllistynyt suoraan sen kautta.

Heräsikö mielenkiintosi?

Jos haluat kuulla lisää, tule infoihimme kahvittelemaan. Infot järjestetään Talent Space -tilassa (Satakunnankatu 18, Tampere)  Finlaysonilla ti 17.1.2017 sekä to 26.1.2017 klo 13.00 alkaen. Kerromme miten voit olla toiminnassa mukana. Tule ja osallistu. Moninkertaistat työllistymismahdollisuutesi. Mukaan kampanjaan otetaan max. 80 henkilöä.

Ilmoittaudu infoihin osoitteessa: http://bit.ly/AmArTampere_info

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Verkkosivut: www.ammattilaisetareenalla.fi

Mikko Korpela

0400 499 242

mikko.korpela@businessarena.fi

Ammattilaiset Areenalla: Pirkanmaa -kampanjan järjestävät Pirkanmaan TE-toimisto, Tampereen kaupunki, TreStart ja Business Arena Oy.

Comments 1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *